A Grubu'nda hesaplar iyice karışırken, B Grubu'nda Yolspor 13'te 13 yaparak yeni bir rekora imza attı.

3 yıl önce kurulan ve 2 sezon önce Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi'ne çıkan Licespor, ilçedeki yetkililerin kulübe sahip çıkmaması nedeniyle ligin tamamlanmasına 9 hafta kala, aynı sezon içinde 2.kez maça çıkmadığı için ihraç edildi. Böylece geçen hafta Sanayi Sitesispor hükmen galip ilan edilirken, kalan haftalarda da diğer takımlar 3-0 galip ilan edilecek. Sezon başında Eğilspor, Eğil Gençlikspor ve Dicle Belediyespor lige katılmamıştı. 26 takımla başlayan lig bu nedenle 22'ye düştü. Ligdeki yarışa

gelince; A Grubu'nda Play-Off yarışı karıştı. İlk 3'teki Bismil Belediyespor, Özel İdxare Ayspor ve Dsispor aynı puanla ilk 3'ü paylaşırken, Sur Belediyespor 4 puan geriden bu takımları tehdit ediyor. Play-Off'a kalacak ekipler büyük ihtimalle bu 4 takımdan 3'ü olacak.

YOLSPOR FIRTINASI SÜRÜYOR

B Grubu'nda Yolspor puan kaptırmadan yola devam ediyor. Turuncu-Siyahlı takım 13'te 13 yaparak ligde puan kaybetmeyen tek takım olma özelliğini korudu. Bu grupta 2.sırada yer alan Sanayi Sitesispor da 13'te 12 yaparak 4.sıradaki Silvan Belediyespor'la olan 9 puanlık farkı korudu. Silvan Belediyespor'un yanı sıra Çınar Belediyespor, Dicle Üniversitesi SKS,Alipaşaspor, Yenişehir Belediyespor ve Ziraatspor son 9 haftaya ligi 3.sırada tamamlayıp Play-Off'a kalma umuduyla giriyor.

Statü gereği gruplarda ilk 3'e giren 6 takım Play-Off Grubu'nu oluştururken, ilk 7'ye kalanlar gelecek sezon Süper Amatör Lig'de ter dökecek. Son 6'daki takımlar ise 1.Amatör Ligi'ne düşecek.

Editör: Haber Merkezi