Edirne’de, aynı okuldan arkadaşı olan 13 yaşındaki kıza aşık olan ve aşkına karşılık bulamayınca bir inşaatın 5’nci katına çıkan İlköğretim 8’nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki A.B., polisi, itfaiye ve öğretmenlerini alarma geçirdi. kızı tanıyan okul arkadaşları evine gitti ve ailesine durumu anlattı. İddiaya göre kızın ailesinin yanıtı ise "Güle güle istediği yerden atlasın" oldu.

Edirne'de İlköğretim Okulu 8’nci sınıf öğrencisi A.B., aynı okulda okuyan 7’nci sınıf öğrencisi kıza aşık oldu. Ancak kız bu aşka karşılık vermeyince bunalıma giren A.B, okudukları okulun karşısında çalışmaları devam eden inşaatın 5’nci katına çıktı.

Çevre sakinleri ise intihar girişiminde bulunan A.B.’yi görünce hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler kısa sürede gelirken, itfaiyenin branda açmasını istemeyen A.B. "İtfaiye gitmezse hemen atlıyorum" diye tahditte bulundu. Bunun üzerine itfaiye ekipleri inşaatın altına gizlice saklanarak beklemeye başladı.

KIZIN AİLESİ "İSTEDİĞİ YERDEN ATLASIN" DEDİ

Kızı sevdiğini belirten A.B, "Buraya gelip beni sevdiğini söylemezse atlarım" diye bağırdı. Bunun üzerine kızı tanıyan okul arkadaşları evine gitti ve ailesine durumu anlattı. İddiaya göre kızın ailesinin yanıtı ise "Güle güle istediği yerden atlasın" oldu. İnşaatın bulunduğu yere gelen Edirne Sosyal Hizmetler Müdürü Fevziye Aşıcı ve yurt ve okul öğretmenleri ile polis ve sağlık memurları A.B.’yi aşağıya inmeye ikna etmeye çalıştı.

İnşaatın karşısında bulunan bir öğrenci yurdunda kalan öğrencilerden bazıları gelişmeleri cep telefonlarına kaydetti. A.B., inşaata çıkan öğretmeni tarafından ikna edilerek indirildi ve Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.
 internet haber
 

Editör: Haber Merkezi