Bismil’in Tepe beldesinde oturan 75 yaşında Mehmet Bayar, adlı vatandaş benden habersiz adıma sahte evrakla kişi veya kişiler tarafında Telekom’da 0412 415 4..…. Nolu telefon hattı açıldığı, iddiasında bulundu.

Adına habersiz telefon hattı açıldığı iddiasında bulunan Mehmet Bayar, bana 376,40 TL ‘lık telefon borcu ödenmediğine dair yazı geldi. Telekom’a sorduğumda adına telefon hattı bulunduğunu ve borcu ödenmediğini bildirdiler. Ben de 0412 415 4....… nolu telefon hattı almamışım. Tepe beldesinde ikamet ediyorum. Bu telefon hattı Bismil merkez telefonudur. Bu hattı kim benim adıma almış, ben böyle telefon hattı için müracaatta bulunmadım. Dedim. Yetkililer biz bir şey yapamayız. Bu borcu ödenmeniz gerekir. Dediler. Bende 376,40 TL borcu ödeyip savcılığa suç duyurusunda bulundum. Diye konuştu.

Mağdur durumda bulunduğunu ifade eden Mehmet Bayar,  Yaşlılık maaşımla geçiniyorum. Mağdurum. Adıma sahte evrakla kişi veya kişiler tarafında telefon hattı açıldığını düşünüyorum. Bunun için Savcılığa suç duyurusunda bulunup yasal süreci başlattık. Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi