Eker, AK Parti ülkenin en büyük gençlik hareketidir"

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı İlçe İlçe 2023 çalışmaları kapsamında Bismil’de bir araya geldi.

Bismil’de Ak parti Bismil İlçe teşkilatı ziyaretinden sonra, Bismil Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısına katılıp ardından YukarıSalat Beldesi'nde vatandaşlarımızla bir araya geldi. Gece ise Bismil Millet bahçesinde Bismil Gençlik buluşmasında gençlerle bir araya gelindi. Buluşmaya AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Oya Eronat, Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, MKYK üyeleri Alaattin Parlak, Suna Kepolu, AK Parti Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bismil Ak parti ilçe Başkanı Veysel Yağmur, parti yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Bismilin genel gündemleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Eker,

“Diyarbakır’daki huzur, en büyük zenginliğimizdir”dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, seçime doğru çalışmalara hız verdiklerini ve birçok projelerini tamamladıklarını söyledi.

Aydın, “AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı olarak tüm yönetimlerimiz, milletvekillerimiz ve MKYK üyelerimiz ile birlikte 18 Haziran 2023 seçimlerine yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçime kalan 10 aylık kısa süreyi en iyi şekilde değerlendirmek ve bu doğrultuda Temmuz ayı içerisinde mahalle mahalle 2023’e programımızı tamamladık" diye konuştu.

Başkan Aydın, "Öte yandan yaz dönemi İlçe Danışma Meclislerimizi bugün Bismil ilçemizdeyiz. Yarın da İl Danışma Meclisimizi icra edeceğiz. İnanıyoruz ki, bu teşkilat birlikteliğimiz içerisinde yapacağımız çalışmalarımızın neticesinde, AK Parti Diyarbakır’da çok güzel noktalara ulaşacaktır. Artık her tarafı huzur kokan Diyarbakır’ımızdaki vatandaşlarımız, oluşan bu huzur ortamını koruyacak ve gözü gibi muhafaza edecektir. Diye konuştu.

Ak parti Bismil ilçe Başkanı Veysel Yağmur ise, İlçe teşkilatımız bir bütün halinde, Bismilin her bir köşesinde var olmaya, İlçe merkez mahallelerinde ve köylerde sahada hemşerilerimizle buluşmaya, onların sorunlarını ve taleplerini almaya ve bunları çözmeye yönelik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi