Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı ile ilgili şok suçlamalar yerel gazetede yer aldı. Yerel Gazete muhabiri İhsan Özdemir'in köşesine taşıdığı suçlamada; İl Başkanı Aydın Altaç'ın hem yerel seçimler öncesinde ödemesi gereken reklam bedelini ödemediği hem de gazete sahiplerine 'Beni rahatsız etmeyin' dediği belirtildi.
 
"KİM KİMİN HAKKINI YİYOR? HAKKIMIZI VER BİZİ RAHATSIZ ETME"
 
Gazeteci Özdemir köşesinde, hakkı yenen tarafın kendilerinin olmasına rağmen 'Bizi rahatsız etmeyin' sözüne maruz kaldıklarını ifade ederek, "Hakkımızı ver bizi rahatsız etme" diyerek seslendi.
 
"İL BAŞKANI MÜKEMMEL BİR TAKTİKLE OYALIYOR"
 
Köşe yazısında, "Adalet Ve Kalkınma Partisi İl Başkanına yakışmayan sözler bizleri hayal kırıklığına uğrattığı gibi derinden yaraladı" sözleriyle başlayan Özdemir, "Vatandaşın ve gazetelerin reklam bedellerini belediye seçimleri öncesindeki son propaganda günü ödeme sözü veren Adalet Ve Kalkınma Partisi İl Başkanı ve onun yardımcısı iki aydır gazeteleri mükemmel bir taktik ile oyalamaya devam ediyor" diyerek şok suçlamada bulundu.
 
İl Başkanının oyalama taktiklerinin kendilerini rahatsız ettiği ancak, özellikle İl Başkanının, "Söyleyin o gazetelere beni bir daha rahatsız etmesinler" sözünün kendilerini yaraladığını kaydeden Özdemir köşesinde şöyle seslendi:
 
 
"Her ne kadar oyalama bizleri rahatsız etse de asıl rahatsız olduğumuz konu ise bizleri de bu yazıyı yazma zorunda bırakan (SÖYLEYİN O GAZETELERE BENİ BİRDAHA RAHATSIZ ETMESİNLER)sözü oldu.
 
Bu sözleri bizleri değil, başka bir yerel gazetenin sahibini arayarak, "30 Mayısta size söz verdim fakat verdiğim sözü tutamayacağım. Öz Diyarbakır gazetesini arayın beni ikide bir rahatsız etmesin" şeklinde aktarıyor.
 
Bunu iyi bil Ak Parti'nin İl Başkanı, kimse senin kara kaşına kara gözüne aşık değil, eğer sen ismi Adalet Ve Kalkınma Partisi olan bu partinin Diyarbakır temsilcisiysen ilk işi adalet olan bu partinin adalet ilkesine uymak zorundasın.
 
Eğer bu partinin Diyarbakır temsilcisiysen herkesin sorunlarına cevap vereceksin kimseye beni rahatsız etmesinler deme gibi bir lüksün olamaz.
 
PARDON……
 
Kaldı ki haklı olan sen, haksız olan biz değiliz, haklı olan biz, haksız olan sizsiniz. Hakkı yenen siz, yiyen biz değiliz, hakkı yiyen siz yenilen biziz. Bizim söylememiz gereken sözleri siz bize söyleyemezsiniz. Bizde buradan söylüyoruz; "SÖYLEYİN O BAŞKANINIZA BİZİM HAKKIMIZI VERSİN VE BİZİ BİR DAHA RAHATSIZ ETMESİN"
 
Hem, sizin tekstil fabrikanızın alacağınızı altı ayda alamıyorsan bu sizin sorununuzdur, bize ne? Bizleri bu kategorinin içine koymanıza da ayrıca şaşırmış bulunuyoruz enteresan… Artık öyle bir çağdayız ki, para ve borsa anlık çıkıp iniyor aynı insanlar gibi. İnsanlar değer kazanıp uçuveriyor hayret edilesi durum ama insanlar bunun enteresan olmadığını iyi müşahede ediyor.
 
 
Bu kaçıncı, arkadaşlarımızın görüşmesinde il başkan yardımcısı olan şahsın 15 Nisan 2014 günü ödeme yapılacak sözü verdi ancak bu söz tutulmadı. "Biz söze değil, icraata bakarız" sloganını en çok Ak Parti kullandı.
 
Başkan, arkadaşlarımızın hakkımız olan ücretin ödenmesi için sizi her aramasında,"Pazartesi bu iş için Ankara'ya gideceğim. Halledip geleceğim" diyen siz değil misin?
 
Bu durum üç dönemdir girdiği bütün seçimlerden zaferle çıkan ve en önemli kozu olan ADALET anlayışına sığmadığını özellikle belirtiriz.
 
Verdiği sözü tutamayan bir il başkanı ve yardımcısının bu partiye asla bir yararının olacağına inanmadığımızı belirtmek isteriz. Ha.. Makamın terk edilmesiyle veya boşalması, boşaltılmasıyla da teraziye konulmayacağı (sıyırırım) mantığının da çok ama çok yanlış olduğuna özellikle dikkat çekmek isteriz.
 
Sözümüzü, İl Başkanı olduğun Ak Parti'nin Genel Başkanı ve hepimizin Başbakan'ı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da sık kullandığı şu sözleriyle noktalıyoruz:
 
"Adaletin, sadece bireylerin huzuru ve güvenliği için değil, toplum düzeninin ve yönetimlerin bekası bakımından da hayati öneme sahip bir kavram olduğunu biliyoruz"
Kaynak: 
http://www.haberler.com/ak-parti-il-baskani-hakkinda-sok-suclama-6112513-haberi/
 
 
Editör: Haber Merkezi