Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, domuzun saldırısına uğrayan AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan'ın ağabeyi Muammer Turan yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, milletvekili Ali Turan'ın ağabeyi Muammer Turan, Akıncılar ilçesi Elibüyük köyü yakınlarında köylülerle birlikte domuz avına katıldı. Bu sırada dere yatağında bir domuzun yattığını gören Turan, 3 arkadaşıyla birlikte domuzun yanına gitti. Yaralı domuzun saldırısına uğrayan Turan, yaralandı.

Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan Turan, Tokat Jandarma Bölge Komutanlığına ait askeri helikopterle Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Sivas Kongresi'nin 92. yıl dönümü etkinlikleri sırasında ağabeyinin domuz saldırısı sonucu yaralandığını öğrenen milletvekili Ali Turan, hastanede askeri helikopteri beklerken yaptığı açıklamada, olayı yeni öğrendiğini ve hemen hastaneye geldiğini söyledi.

Başhekim ile yaptığı görüşmede ağabeyinin hayati tehlikesinin bulunmadığını bilgisini aldığını ifade eden Turan, tedavisinin Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde devam edileceğini kaydetti.

Bölgede domuz sayısının fazla olduğunu ifade eden Turan, ''Yaralı bir domuz herhalde. Daha önceden vurulmuş galiba. Ağabeyimler bahçede beklerken domuz görür görmez saldırmış'' dedi.

Helikopterden indirilen ağabeyine sarılıp öpen milletvekili Turan'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Editör: Haber Merkezi