Kocaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, içinde 4 tane Avrupa kupaları ön eleme maçı, Galatasaray kupa maçı ve 3 lig maçının olduğu zorlu bir periyodu geride bıraktıklarını belirtti.

Kocaman, son derece istekli, hızlı ve tehlikeli ataklar yapan bir ekip karşısında özellikle ilk yarıda oyunu lehlerine çevirebilecek pozisyonlar bulduklarına dikkati çekerek, ''Sivasspor gibi bir rakip karşısında ortalamanın son derece üstünde pozisyonlar üretmeyi başardık ancak değerlendiremedik. Dolayısıyla bütün maç için söylenecek en kestirme şey, Fenerbahçe futbol takımı için kaybedilmiş iki puandır'' dedi.

Bir gazetecinin ''Alex'in performansından memnun musunuz?'' sorusu üzerine Kocaman, genel olarak bütün oyuncuların performansının beklentisinin üzerinde olduğunu, bunlara Alex'in de dahil olduğunu vurguladı.

Bir basın mensubunun da Avrupa Ligi için futbolcu liste bildiriminin 3 Eylül'de sona ereceğini hatırlatması ve ''transfer beklentisi var mı?'' sorusu üzerine Kocaman, ''Beklenti var. Olma ihtimali de yüksek'' dedi.

Yeni transferin listeye yetişip yetişemeyeceğinin sorulması üzerine de Kocaman, çok büyük bir problem olmazsa yetişeceğini umduğunu kaydetti.

Futbolculardan Hasan Ali Kaldırım da maça çok iyi başladıklarını, özellikle ilk yarım saatte 3-4 tane net pozisyona girdiklerini söyledi.

Bunları değerlendiremediklerini aktaran Kaldırım, ''İkinci yarıda da denedik ama maalesef olmadı. Burada iki puan kaybettik. 3 puan hakkımızdı ama olmadı. Önümüze bakacağız'' diye konuştu.

Kaleci Mert Günok ise taraftara galibiyet hediye etmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.

AA

 

Editör: Haber Merkezi