Bağlar Belediyesi, kırsal mahallede bulunan eğitim yuvasını öğrenciler için rahat zaman geçirip oyun oynayabilecekleri hale getirdi.

Ekince Mahallesi İlkokulu, önceki yıllarda çevre düzenlemesi olmadığı için öğrenciler için zor koşullar barındırıyordu.

Okul yönetimi ve velilerin talebi üzerine harekete geçen Bağlar Belediyesi, peyzaj, parke taşı döşeme ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla okulun kampüsünü baştan aşağı yeniledi.

Ekince Mahallesi İlkokulu, öğretmen ve öğrencilerin emeğiyle okulun çevresinde fidanları toprakla buluşturarak, gelecekte bölgeye oksijen deposu olacak yeşil alanın temelini attı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun taleplerini anında yerine getirdiğini belirten okul Müdürü Sait Akdağ, "Okulumuzun daha önce çevresi çok kötüydü. Öğrencilerimiz zor koşullarda gelip gidiyordu. Bu yöndeki talebimizi Bağlar Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Beyoğlu'na iletince kendisi hemen çalışma başlattı. Okulumuz çok güzel bir görüntü kazandı. Bizim için ve velilerimiz için de iyi oldu. Öğrencilerimizle beraber geleceğe nefes olmak amacıyla fidan diktik. Başkanımıza ve emeği geçen belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi