İlkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan 53 çocuğa belediye tarafından giyim desteği sağlanırken, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ayrıca kendi imkanlarıyla çocuklara spor yapmaları için futbol topları hediye ederek oyuncak dağıttı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ve AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ile birlikte Karacadağ bölgesinde bulunan Buyuransu Mahallesi'nde çocuklarla bir araya geldi.

Giyim ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çeşitli desteklerde bulunan Beyoğlu, ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören 53 çocuğun yüzünü güldürdü.

Belediyenin uzun yıllar beklenen hizmetleri son süreçte yerine getirdiğini dile getiren Muhtar Çelebi Çadırcı ve vatandaşlar, Beyoğlu'na teşekkür etti.

Beraberindekilerle birlikte vatandaşların yemek davetine katılan Beyoğlu, gösterilen ilgiden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti.

Çocuklara değer vermenin Türkiye'nin aydınlık yarınları için toprağa filiz dikmek anlamına geldiğini belirten Beyoğlu, "Belediyeler siyaset yeri değildir. Hizmet ederken insanımızın ihtiyaçlarını ve mutluluğunu esas alıyoruz. Okuyun, mutlaka okuyun çocuklar. Türkiye'mizin, milletimizin sizlere ihtiyacı var. Biz her konuda yanınızda olacağız. Bugün toprağa ekmiş olduğumuz bu filizler inanıyorum ki gelecekte milletimize hizmet edeceklerdir." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi