2021 - 2022 Eğitim yılı Ülkemize ve ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulunan Aras, “Yeni Eğitim yılının öğrencilere sorunsuz ve sağlıklı geçmesini yüce Rabbim den temenni ediyorum. Salgın nedeniyle uzun bir süreden sonra yüz yüze eğitime geçmesi, öğrencilerin eğitimi ve geleceği açısından önem arz etmektedir” dedi.

Aras “Amacımız iyi bir nesil yetiştirmektir.” Olmalı

Öğretmenler, Öğrenciler ve velilere çağrıda bulunan Aras, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Öğrencilerimiz ilim irfan ve kalite çerçevesinde ülkemize, bölgemize aynı zamanda Ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak, yön verecek bilgili ve donanımlı bir nesil yetiştirmeyi önem vermeliyiz.

“Okullarımızdan mezun olacak Öğrencilerimizin Üniversite Kazanma İhtimali Yükselterek hedef büyütmeliyiz.

İyi bir eğitimle Üniversite kazanma ihtimalin çok yüksek olduğunu belirten Aras, “Çocuklarımızın Ülkeye ve topluma faydalı bireyler olmasını istiyorsanız. Selahaddin Eyyübi İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesine gönderilerek en iyi üniversiteye garantili bir birey olarak çıkacaktır”, dedi

Aras “Geleceğimizi ihmal etmeyelim"

Geleceğe ümitle bakmamamızı istiyorsak çocuklarımızı iyi yetiştirmek gayretini göstermeliyiz diyen Aras ,”Çünkü çocuklarımızı ihmal edersek, geleceğimizi ihmal etmiş olduğunu belirterek “Genç Öğrencilerimizi her geçen gün  kendi kültüründen, tarihinde, manevi duygularda uzaklaştırarak , düşünmeyen, fikir üretmeyen emperyalist ve komünist düşüncelerin maşaları olan bir gençlik oluşmaktadır. Bunu çözümü,  okuyan, düşünen ve kendini bilgiyle geliştiren, İslam şuuruyla bilinçlenmiş, Dünyayı iyi tanıyan özgüveni yüksek, milli manevi değerleri bilen,misyon ve vizyon sahibi olarak gelecek vaat eden, öğrenci yetiştirme hedefimizi olmalı.

Huzur ve güvenli ülkemiz için, temiz bir toplum için, kaliteli eğitim için, Çocuklarımızı geleceği için gece gündüz çalışmalıyız ve sahip çıkmalıyız,

O zaman Asım Nesli dediğimiz Gençlik olur İnşaALLAH“ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi