Diyarbakır'ın Bismil İlçesinde Akpınar Mahallesi'nde ikamet eden H.İ evine su şebekesi hattı çekilmesi için Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ)'YE başvurduğunu ve bunun için 4 defa dilekçe yazdığını iddia etti. H.İ ; "Geliyoruz, geleceğiz, elimizde ekipman yok, kepçemiz arızali vb"bahanelerle gelmediler" açıklamasında bulundu.

Bismil Haber'e sosyal medya üzerinden ulaşan Bismilli Vatandaş H.İ bunun üzerine kendi imkanlarıyla kazma ve kürekle kazı yaptığını ifade etti.

H.İ Bismil Haber'e gönderdiği fotoğraflarda da görüldüğü gibi kazma kürek ile kazmaktan dolayı ellerinde nasırlar oluştuğunu belirtti.

H.İ'nin açıklamaları şu şekilde: " 2 yıldır suyumu bağlamaları için DİSKİ'ye başvuru yaptım. 2 yıl içerisinde 4 defa dilekçe vermeme rağmen hala suyumu bağlamadılar.Her seferinde "Geliyoruz, geleceğiz, elimizde ekipman yok, kepçemiz arızali vb"bahanelerle gelmediler, yan gelip yattılar. yarın parke taşlarını sokaga döşeyecekleri için iş başa düştü elimde kazma kürek ben kazıyorum ellerim şişti. sesimi lütfen duyurun.Halk olarak bu rezilliği çekmeye layıkmıyiz acaba!"

Konuyla ilgili DİSKİ'NİN nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor.242437461-4494226454000300-4388706375055485030-n.jpg

Editör: Haber Merkezi