Bismil Belediyesi Park ve bahçeler müdürlüğü bünyesinde sürdürülen çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ağaç budama, Kireçleme ve Parklardaki banklara vernik çalışması başlattı.


Bismil Belediyesi Park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerince başlatılan cadde kenarlarında ve parklarda bulunan ağaçların budama çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda kaldırımlarda, refüjlerde ve parklarda bulunan ağaçların daha sağlıklı bir form vermek ve çiçeklenmenin miktarı ve kalitesini yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlünce yapılan açıklamada, ağaç budama ve kireçleme çalışmalarındaki temel amaçlarının, ağaçların daha sağlıklı, daha kuvvetli ve dengeli bir gelişim gösterebilmelerini sağlamak olduğu belirtilerek, budamaların ağaçları gençleştirdiği, canlandırdığı ve dolayısıyla büyüme güçlerini artırdığı kaydedildi.

Kırık Dökük ve Kirli Gözüken Banklara Bakım Onarım Çalışması Başladı

Öte yandan Parklar’da kırılmış ve kirlenmiş Bankların’da bakım onarım çalışmasını sürdüren ekiplerimiz kısa sürede Bismil’de bulunan tüm parklardaki bankların bakım ve onarımı yapılacak.

Editör: Haber Merkezi