Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor, ligin ilk yarısında alışık olduğu (!) yenilgiler zincirine bir yenisini ekledi. 90 dakika boyunca hücümda hiçbir varlık gösteremeyen Yeşil-Kırmızılı takım,rakibin etkili atakları karşısında uzun süre gole izin vermeyen kaleci İbrahim’in çabasına rağmen yenilgiden kurtulamadı. İlk yarıda yakaladığı fırsatları gole çeviremeyen Keçiörengücü, bitime 7 dakika kala galibiyete ulaştı.
83.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Semih, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek Diyarbakırspor’u desteklemeye gelen taraftarlara soğuk düş etkisi yarattı.
 
FARUK RAHATSIZLANDI,SERDAR ATILDI
Diyarbakırspor’da rahatsızlık geçiren Faruk, 24.dakikada yerini Serdar’a bırakırken,bu futbolcu da 59.dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Daha önce sarı kartı olan Serdar,orta sahanın solunda gelişen rakip atağında topu elle kesme girişiminde bulununca çift sarıdan kırmızı kart gördü.
Bu pozisyondan 4 dakika önce ise Keçiörengücü 10 kişi kalmıştı. Eski Diyarbakırspor’lu Ceyhun Yelkenci,Diyarbakırspor atağını faülle kesince çift sarıdan kırmızı kart gördü.
 

Söz

Editör: Haber Merkezi