HALKIMIZ MERAK ETMESİN BİSMİLİN TÜM YOLLARINI YAPACAĞIZ. 

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan v Hamza TürkBarış Bulvarı,  38men, Bismil tarihinde görülmemiş hizmetleri yapacağız. Bismil halkının Çukurlu ve bozuk yollarında rahatsız olduklarının farkındayız. Fakat bu yollar neden bozuldu. Bu yollarda Kaliteli enerji için Elektrik hatları yer altına alındı. Daha sonra Doğalgaz hattı yeraltına alındı. Telekom hattı ve yağmurda vatandaşlarımız evlerine su basmasın diye Kanalizasyon hattı yeniden onarım ve yenileme yapıyoruz. Ayrıca Dicle nehri dibimizde akmasına rağmen İlçe halkı susuzluk çekiyordu. Artık suya çözüm buluyoruz. İlçemize yeni su hatları çekiyoruz. Bu hizmetleri halkımız daha müreffeh bir hayat için yapıyoruz.  dedi. 

Yeni hizmetlerle gönüller kazanmaya ve bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini ifade eden Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan v Hamza Türkmen, Diğer kurumlara yazı yazdık. Yol üzerinde ne çalışma yapıyorsanız şimdi yapın. Artık yolları yapıldıktan sonra herhangi bir işleme izin vermeyiz. 

Bismil’deki yollarda yeraltı işlemi bitenleri hemen arkasında kilitli parke taşı ve asfalt yapılıyor. Halkımız sabretsin. Tüm yollar bitecek. dedi

Editör: Haber Merkezi