Bismil belediye Başkan Yardımcısı Fethi Gürbüz yaptığı açıklamada,  Eğitim alanında her zaman okullarımızın her türlü fiziki altyapı, bakım ve onarım çalışmalarına destek olmaya çalışıyoruz. İlçemizde Atatürk İlköğretim okuluna 60 metre , Merdanoğlu İlköğretim okuluna 1200 metre, Bismil YİBO’ya 300 metre kilitli parke taşı yapıldığını söyledi.

 Eğitime destek olmayı Bismil Belediyesi olarak görev bildiğini ifade eden Gürbüz, "Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. İlçede üç okul dışında projemizde olan, Yukarıdarlı İlköğretim okuluna, Ulutürk İlköğretim Okuluna, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okuluna, Eğitim Şehitleri İlköğretim okulu ve Yavuz selim İlköğretim okulların bahçelerine kilitli parke taşı döşemesi için projemizde yer verdik diye konuştu.

  Bismil Belediye Başkan yardımcısı Fethi Gürbüz, eğitime destek olduklarını belirterek eğitimin önemine dikkat çekti. Gürbüz, Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır. Bismil Belediyesi olarak İlçede birkaç okula kilitli parke taşı döşedik. Okullarımızı modern ve çağa uygun bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi