Milli Eğitim Müdürü, Bismil Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü , birinci olan Bocce takım grubu öğrencileri ve Beden Eğitim Öğretmeni ile beraber Bismil Kaymakamı makamında ziyaret ettiler.
 
Büyük bir başarıya imza atan Bismil Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Bocce takımında olan Can Demircan, Nedim Budak, Mehmet Budak, Sedat Şeker, M.Şirin Türk, Abdussamed Budak  6 kişilik Bocce grubu Adıyaman da 22-25 Mart 2015 tarihinlerinde  yapılan çeyrek ve yarı final de grup birincisi olduğundan dolayı 16-21 Nisan tarihleri arasında Mersin'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazandılar.
 
Kaymakam Bakır'ı, ziyaret eden sporculara Bocce sporunda başarılı olduklarından dolayı çeşitli hediyeler veren Kaymakam Bakır, 16-21 Nisan 2015 tarihleri arasında Mersin de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde eden sporculardan birincilik beklediğini de dile getirdi.
dsc_0057_2.jpg
 
Öğrencileri eğiten ve birinci olmasına vesile olan Beden Eğitimi hocası Nihat Kara’ya başarısından dolayı hediyesini takdim edip teşekkür etti.
 
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kaymakam Bakır, Takımlarımız 16-21 Nisan tarihlerinde Mersin'de Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele verecekler. İnşallah oradan da madalya ile dönüp Bismil'i  Bocce de daha da yukarılara taşımak ve diğer okullarımızı da Bocce ye kazandırmak için tüm gücümüz ile çalışacağız. Emeği geçen okul idarecilerimze , öğretmenlerine, öğrenci ve velilerine gönülden tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi