Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen 'GAP Yaz Spor Oyunları Bitlis'de yapıldı. 6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları 30 Haziran - 2 Temmuz 2011 tarihleri arasında Bitlis'de yapıldı. Müsabakalara Bismil Halk Eğitim merkezi Taekwondo takımıda katılarak, 52 Kg’da Berfin Kandemir 1.ci, ve 49 Kg’da Nazlıcan Yaşar 3.cü oldu.  
Bitlis’te Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen 'GAP Yaz Spor Oyunları Bismil Taekwondo takımı başarı sağladı.  Taekwondo Turnuvası’nda çeşitli kulüp ve sporcu yıldızlar, gençler kategorilerinde yarıştı. Bismil Halk Eğitim Merkezi  Taekwondo Takımı turnuvada genç ve yıldız yaş gruplarındaki kategorilerinde mücadele etti. Müsabakalara Bismil Halk Eğitim merkezi Taekwondo takımıda katılarak, 52 Kg’da Berfin Kandemir 1.ci, ve 49 Kg’da Nazlıcan Yaşar 3.cü oldu.  

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİLER.

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kemal Yılmaz, şampiyon taekwondocuları kutlayarak, “GAP Yaz Spor Oyunları’nda bu sezon en başarılı olduğumuz dallardan biri Taekwondo oldu. Başarıdan dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Gülseven ve Sporcularımızı da aldıkları şampiyonluk kupasından dolayı tebrik ediyoruz.” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi