Beldede Belediye başkanlığı yaptığım dönemlerde  Tepe beldesinde bayramlarda beldedeki vatandaşlarda yönelik beldede Her bayram olduğu gibi bu bayramdada, ailelere  6 kg Bayram şekeri, 2 kg Pirinç, 1 Kg Fasulye malzemelerinde oluşam yardımlar bulunduklarını ifade eden, Tepe Belediye başkanı Ahmet Çelebi, bu yıl da tespit ettikleri 600 aileye bayram şekerlik paketleri dağıttıklarını söyledi.

        Çelebi, "Bayramlarda vatandaşlarımızı  gözetmek ve onlara yardımcı olmak güzel bir duygu. Bu amaçla yola çıktık. İnsanlarımızın evinde bayramlarda onların yüzleri gülmesi bizleri mutlu ediyor. İnşallah bütün bayramlarda bu tür yardımları yapmaya devam edeceğiz. " dedi.

            Bayramlarda toplumun kaynaşması, zenginle fakirin açlık duygusunu birlikte yaşaması nedeniyle yardımlaşma duygusunun ön plana çıktığına vurgu yapan Başkan Çelebi, " Kurban’da  birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma adına önemli bir fırsat. Bu Bayramda yine belediye olarak vatandaşlarımıza yardımda bulunduk. Yardım paketlerimizle vatandaşlarımıza bayramda katkı sağlayacak." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi