Kaymakam Harun BAŞIBÜYÜK'ÜN, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında yardımlaşma ve dayanışma çağrısı yaparken kırgınlıkların ve düşmanlıkların unutulmasını isteyen Kaymakam Başıbüyük şöyle dedi:
 

Mübarek Kurban Bayramını kutladığımız bu günler, yardımlaşmanın, dayanışmanın, paylaşmanın, insani duyguların doruk noktasına çıktığı günlerdir.
  Bayram günleri, milletimizin bir arada
yaşamı ile aydınlık bir geleceğini bir arada paylaşma arzusunun tazelendiği günlerdir.       Meydana gelen van depremi felaketi sonucunda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı bulunan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim.
Sayın Başbakanımız tarafından Van depremi için düzenlenen yardım kampanyasına değerli Bismil halkının gerekli desteği vereceğine inancım tamdır!
     En değerli varlıklarını bu ülke için feda eden şehit ailelerimizi ve gazilerimizi bugünlerde ziyaret etmeyi unutmayalım!

 Bugünleri çok iyi değerlendirip kırgınlıklara ve dargınlıklara son verelim!
 Bu duygu ve düşüncelerle tüm Bismilli hemşehrilerimizin, mesai arkadaşlarımın,  kurban bayramlarını kutlar, ilçemize, ülkemize, tüm İslam alemine ve insanlığa huzur, barış ve mutluluklar getirmesini diler,
 Sevgi ve saygılar sunarım!
                                                                                 Harun BAŞIBÜYÜK
                                                                                  Bismil Kaymakamı

Editör: Haber Merkezi