31574 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Bismil Kaymakamlığı'na KARS DİGOR KAYMAKAMI ENVER HAKAN ZENGİNCE atandı. 

 Yeni Bismil Kaymakamı Enver Hakan ZENGİNCE kimdir....

Enver Hakan ZENGİNCE, 1980 yılında Ordunun Kumru İlçesinde doğdu, ilk ve Orta tahsilini Kumruda tamamladıktan sonra 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönelimi Bölümünden mezun oldu. Mezuniyete müteakip İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Encümen Murakıbı olarak çalıştı.

2011 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Zonguldak Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Zonguldak İlinde Valilik stajını, Çanakkale-Biga İlçesi ile Artvin-Arhavi ilçesinde Refiklik stajını ve Yozgat ilinde Mülkiye Teftiş stajını tamamladı.

İngiltere Sheffield şehrinde The University of Sheffield'da 1 yıl süre ile yabancı dil eğitimi aldı ve İngiltere Yerel Yönetim Yapısı üzerine çalışmalarda bulundu. Bu dönemde Londra Başkonsolosluğunda Büyükelçilik stajını tamamladı.

Karabük-Eskipazar İlçesinde Kaymakam Vekilliği, Eskişehir-Beylikova İlçesi ile Malatya-Darende İlçesinde Kaymakamlık görevinde bulundu. 07/08/2019 tarihli 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama kararı ile Digor Kaymakamı olarak atanan Enver Hakan ZENGİNCE 19 Ağustos 2021 Tarihli ve 31573 Sayılı Resmî Gazete kararı ile Bismil Kaymakamlığı'na atandı.

Enver Hakan ZENGİNCE Tuğba ZENGİNCE Hanımefendi ile evlidir.

Yeni Bismil Kaymakamı Enver Hakan Zengince'ye yeni görevinde başarılar dileriz.

Editör: Haber Merkezi