Bismil’de göreve başladığı ilk günden beri yılmak bilmeyen bir azim ve özveriyle Eğitimle ilgili çalışmalara ve eğitime yeni bir vizyon ve misyon kazandırdığını söyleyen BİSTK genel sekreteri Şerif Aras”  Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün yaptığı bu ziyaret ile Eğitimin , İmam hatiplilerin geleceği  ve özellikle  öğrenci profili gibi konularda istişare ettik. Sayın Müdürümüzün bu ziyaretiyle BISTK üyelerini fazlasıyla mutlu etmiş ve temsil ettikleri kişilerin gönlünde bir kez daha taht kurmuştur. Ayrıca kendisinin kıymetli tecrübesinden ve engin fikirlerinden istifade etme imkânını bulmuş olduk. “Neslimizin Devamı, Geleceğimizin Teminatı olan çocuklarımızın böyle eğitim mühendislerinin çizdiği yolda ilerleyeceğini bilmek bizi fazlasıyla ihya etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın Ak’a bu samimi ve içten ziyaretinde dolayı BİSTK  Kordinatörülüğü adına teşekkür ediyorum, diye konuştu.

 Sivil Toplum Kuruluşlarının birlik ve beraberlik içinde yürüttüğü çalışmalardan dolayı hoşnut olduğunu söyleyen AK” Bu birlikteliğin tüm ilçe genelin de sağlanması gerektiğini vurguladı. Bu birlikteliğin eğitime yansımasının ise başarının artırılması açısından daha iyi olacağını ifade eden Ak, "Eğitim öğretimde hedefimiz ilçemizi daha yukarılara taşımak. Çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamaktır. Bu da ancak iyi bir eğitim ortamının hazırlanmasıyla mümkün olacaktır. Başarı için öğrencilerin kişilik ve karakter eğitimlerine destek olacak değerler eğitimini uygulayarak öğretmenler, öğrenciler, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları gibi tüm paydaşlar ele ele verdiğimizde öğrencilerimizin geleceğinin daha iyi inşa edilebileceğiz,” dedi.

 

BİSTK üyelerinin eğitime olan duyarlılığı ve İmam Hatip okullarının yetiştireceği manevi değerleri ile ön plana çıktığını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak,” İlçemizde BİSTK adeta eğitime ve Asımın Neslini yetiştirmek için gösterdiği seferberliğin yankılanan sesi olduğu söyledi. Duyduğumuz alaka ve ilgiden dolayı buradaki tüm STK temsilci ve üyelerine teker  teker teşekkür ediyorum" dedi.

1-(4).jpeg

Editör: Haber Merkezi