Play-off grubunda Bismil’i temsil eden Bismil spor Kendi sahasın da oynadığı Bağlar Belediye spor’u güzel başlayan maç, 7. dakikada seyircilerin taşkınlık çıkartması sonucu maç iptal edildi.

Play-off grubunda Bismil spor Cumartesi günü Kendi sahasın oynadığı Bağlar Belediyespor maçı7. dakikada seyircilerin taşkınlık çıkartması sonucu maç iptal edildi.

Maçın ertelenmesini sinirlenen taraftarlar sahaya girerek maçı erteleyen hakeme saldırdı. Yaşanan olaylarda Ümit Yükşel (21) adlı  futbolcu ve Murat Hünerhan (36) hakem hafif yaralandı.

Geçen Haftada da Bismil İlçe stadı kötü zemini nedeniyle maç ertelenmişti. Bu hafta da seyircilerin taşkınlık çıkartması ve sahaya yabancı madde atması sonucu maç iptal oldu

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda 7.hafta maçları 1’i dışında tamamlandı. Bismilspor-Bağlar Belediyespor maçı geçen hafta Bismil İlçe Stadı’nın kötü zemini nedeniyle hafta içinde ertelendi. Oynanan diğer iki maç ise farklı skorlarla sonuçlandı.
Lider Yeni Diyarbakırspor, ilk yarısı 0-0 biten maçta Sur Belediyespor’u Selim Kaymak ve Cihan Çetin’in (2) golleriyle 3-0 yenerek puanını 17’ye çıkardı, zirvedeki yerini korudu. Yolspor’u 4-1 mağlup eden DSİSpor ise 10 puanla 3.sıraya yükselmişti.

Editör: Haber Merkezi