Yapılan Karşılaşmalarda Türkiye 2. Liği elde eden Nazlıcan Yaşar Bismil’in gururu oldu.

Gaziantep’te yapılan ümitler Taekwondo Şampiyonasında Nazlıcan Yaşar, Gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Antrenör Nurettin Özgören tarafından çalıştırılan sporcu Nazlıcan Gaziantep’te katılan diğer sporculara nazaran daha başarılı olarak ümitler Taekwondo Şampiyonasında 2. olarak Bismil’in adını duyurdu.


Bismil Kaymakamı Harun Başıbüyük ümitler Taekwondo da başarıya giren Nazlıcan Yaşar’ı tebrik ederek, “Gaziantep’te yapılan turnuvadaki başarısı Bismil için çok güzel bir olay, alınan başarı bizi duygulandırdı. İnşallah hocalarıyla beraber bu çalışmaları ile daha güzel, daha önemli başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Kaymakamlık olarak maddi ve manevi desteklerimiz sürecektir. Şeklinde konuştu.
Bismil Milli Eğitim Müdür Vekili Aslan Özdemir“ konuşmasında ise öncelikle Sporcumuzu tebrik ediyorum kendisine ve hocasına başarılar diyorum. Dedi.

Ardından söz alan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Gülseven’’ Sporcularımıza destek verildiği taktirde daha iyi yerlere geleceğini söyledi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

https://www.bismilhaber.com.tr/bismil-umitler-turkiye-taekwondo-2.si-oldu-7g.htm

Editör: Haber Merkezi