İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında uygulanmaya başlayan Okul Eğitim Kalitesinin Arttırılması Projesi (DOKAP) etkinlikleri çerçevesinde dereceye girenlere ödül töreni düzenlendi.

   Bismil Kaymakamlığından gerçekleştirilen (DOKAP) Okul Eğitim Kalitesinin Arttırılması Projesi Ödül törenine, Bismil Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet kemal Yılmaz, Şube Müdürü Aslan Özdemir ve Okul Müdürleri katıldı.

Bismil liseler arasından Anadolu Teknik Lisesi, Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi, ilköğretim okullar arasında ise Atatürk ilköğretim okulu birinci olmuştu.

   Okullardaki eğitim kalitesinin artırılmasını, okulların daha fazla proje üretmesini, öğrencilerin gelişimlerine yönelik etkinliklerin yapılmasını ve çalışan okulların ön plana çıkmasını amaçlayan proje kapsamında birinci olan okullara, Atatürk İlköğretim Okulu adına Kaddur Aksoy ve Anadolu Teknik Lisesi, Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi okulu adına ise Okul Müdürü Mehmet Mehdi Çelik’e Bismil Kaymakamı Oğuzhan Bingöl tarafında birer adet laptop bilgisayar hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi