icerik-2.jpg

Türkiye ve dünyanın birçok farklı ülkesinde yetim, mağdur ve muhtaçlara yönelik yardım faaliyetleri yapan Umut Kervanı, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 35 yetim ve muhtaç çocuğun kışlık giyim ihtiyacını karşıladı.

Bismil’de “Bir Mont Bir Bot" kampanyası ile bot ve mont alamayan ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyaçlarını gideren vakıf, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi görmeye devam ediyor.

3535d39d-547f-4970-9f42-9ee1361f0fb9.jpg

Umut Kervanı Bismil Temsilciliği, daha önceden belirlemiş olduğu ailelere, hayırseverlerin bağışlamış olduğu bot ve montları dağıtarak yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Bismil’de yaklaşık 35 aileye bot ve mont yardımında bulunduklarını belirten Umut Kervanı Temsilcisi Mehmet Akdoğan, "Bismil Umut Kervanı olarak, bugün yaklaşık 35 aileye bot ve mont yardımında bulunduk. Rabbim hayırseverlerden razı olsun inşallah." Dedi.

icerik-3-001.jpg

Yardımseverlere çağrıda bulunan Akdoğan; “Tespit ettiğimiz birçok ailenin çocuğu var ve birçoğunu giydirdik. Elhamdülillah, biz imkânlarımıza göre elimizden geleni yaptık. Bu tür hayır çalışmalarımız devam edecek bu konuda bütün duyarlı hayır sahiplerine sesleniyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar, hayra ortak olsunlar. Bizleri de kendilerine vesile kılsınlar. Allah'ın izniyle her zaman yardımlarını mağdur ve mahrum olan çocuklara yetimlere ulaştırıyoruz, Allah hepsinden razı olsun.” İfadelerini kullandı.

Çocuklarının kışlık giyim ihtiyacı karşılanan yardıma muhtaç aileler, yapılan yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

deae87f6-502d-4630-9c29-4050083f0708.jpg

Editör: Haber Merkezi