İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. 

 

Kaza Bismil- Diyarbakır karayolu 12 inci kilometresi Üçtepe köyü karşısında meydana geldi. 

 Yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulans ile Bismil Devlet hastanesine kaldırıldı. Jandarma trafik ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken kazalı otomobiller kaza sonrası çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Kaza sonrası trafik, jandarma ekiplerinin denetiminde kontrollü olarak sağlandı.Jandarma kazayla ilgili inceleme başlatırken bölgede kazaların sıklıkla yaşandığını belirten Bismil halkı yetkililerin bir an önce Bismil Diyarbakır karayolunun bitirmesini ve yolda önlem almasını istedi.

 

Kaza geçiren aileyle Bismil Haber gazetesi muhabirleri görüştü. Yaralıların ölüm tehlikesi olmadığı bildirildi. 

Yaralılar 5 kişi (3 çocuk 2 yetişkin) istanbul da ikamet ettiklerini Bayram öncesi memleketi Mardin’e geldiklerini,  bayram ziyareti için Batman da olan akrabaları ziyaret etmek için yola koyulduğunu Bismil Üçtepe mevkide trafik kazası geçirdiğini belirtti.

Diğer araçta tek kişi yani sürücü kullanıyordu. Yaralı sürücü gözleri açık ama konuşamıyordu. Bilinci yarı kapalı olduğu için kendisinde bilgi alınamadı. 

 

BİSMİL DE BAŞKA BİR KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI  

 

Aynı anda 2 trafik kazası meydana geldi.

Editör: Haber Merkezi