Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu başlatılmıştı.

Bu kapsamda Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Enver Hakan Zengince, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulunarak 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Türkiye Diyanet Vakfına duyulan güvenin altını çizen Kaymakam Zengince ‘’Kurban ibadeti ile yapılacak bağışların mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin bir nebze de olsa yaralarına merhem olacağına inanıyorum. Ve bu konuyu çok önemsiyorum. Bu yüzden Türkiye Diyanet Vakfı’na çok güveniyoruz. Yapılan çalışmalardan ötürü Bismil Müftümüze, müftülük çalışanlarına ve bağışları ile destek olarak bu kervana katılan herkese çok teşekkür ediyorum. “dedi.

Kaymakam Zengince’ ye teşekkür ederek sözlerine başlayan İlçe Müftüsü Vekili Cevat Sülun ise “Yeryüzünde iyilik hakim olana kadar” şiarıyla yeryüzünün her köşesine bir iyilik taşımaya çalışan Türkiye Diyanet Vakfı’nın Bismil’deki Vekaletle Kurban kesim programına ilk bağışı yapanın İlçe Kaymakamı olmasının önemli olduğunu dile getirerek Kaymakam Zengince’ ye üstlendiği rol için teşekkür etti.” Sülun “Elhamdülillah Bismil’imizde gelenek bozulmadı. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kurban kampanyamıza Kaymakamımızın desteği ile başladık. Rabbim bağışını Hz. İbrahim’den kabul ettiği gibi kabul etsin” dedi.

283875660-387140686795141-6694274369302954965-n.jpg

bismil-kaymakami-zengince-den-tdvye-kurban-bagisi-h25334-027a3.jpg

Editör: Haber Merkezi