16 Yılda Yapılmayan Hizmet 1 Yılda Yapılacak

Bismil merkez de alt yapı çalışmaları biten mahallelerin üst yapı çalışmalarını aralıksız devam edeceğini belirten Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V Hamza Türkmen, “ 16 yılda 1 Milyon 232 m2 kilitli parke taşı yapan Bismil Belediyesi sadece bu sene içerisinde 530 bin m2 kilitli parke taşı döşemesi ile birlikte Bismil’de üst yapı çalışmasında büyük bir atak gerçekleştireceğini.” ifade ederek 16 Yılda yapılmayan hizmeti neredeyse 1 sene içerisinde yapıyoruz,” dedi.

Her alanda çalışmalarına hız veren Bismil Belediyesi, 2021 yılının sonuna kadar merkez mahalleler de 360 bin m2, kırsal mahallelerde 170 bin m2 ile birlikte bu sene içerisinde toplam 530 bin m2 kilitli parke taşı döşemesi yapılacağını ifade eden Başkan Türkmen” Bu çerçevede merkez mahalleler başta olmak üzere kırsal mahaller dâhil alt yapı çalışmaları biten tüm yollar da üst yapı çalışmaları hızlı bir şekilde yapılacaktır.” dedi.

“Daha Güzel Bir Bismil İçin Çalışıyoruz”

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen, Daha güzel bir Bismil için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Bir yandan Koronavirüsle mücadelemiz devam ederken bir yandan da vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için çabalıyoruz. Bu bağlamda mahallelerimizin daha güzel ve refah bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı hızlandırdık. Merkez ve kırsal mahallelerimizde yapılacak olan 530 bin metrekarelik beton kilit parke taşı döşeme çalışmasına başlandı. Etap etap tüm mahallelerimiz de yıl boyunca bu çalışmalarımız devam edecek. Tek amacımız Bismil’de yaşayan insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmak. Onun için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

“Yollarımız kilit parke taşı döşemesiyle güzelleşiyor”

Editör: Haber Merkezi