7 Haziran seçimlerinin ardından kurulamayan hükümet, koalisyon görüşmeleri, erken seçim tartışmaları derken, Türkiye yeniden seçim atmosferine girdi. 1 Kasım 2015’te seçmen, tekrar sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderler seçim hazırlıklarına başladı. Partilerin elden geçirdikleri seçim beyannameleri ve artan vaatleri kamuoyunda da dikkat çekti. Seçim vaatleri arasında olan istikrar, istihdam, ekonomi, iç ve dış politika, güvenlik ve demokrasi vurgusu, siyasi liderler arasında olduğu kadar seçmenler arasında da tartışmaları beraberinde getirdi.

İŞTE BİSMİL'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI

ERDOĞMUŞ BİSMİL İLÇE ESNAFI ZİYARET ETTİ.

6-007.jpg

 

HDP Milletvekili Adayı Erdoğmuş Esnafı Ziyaret Etti

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde HDP Milletvekili Adayı Nimetullah Erdoğmuş, Bismil’de seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

HDP Milletvekili Adayı Nimetullah Erdoğmuş ve Bismil Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu ile birlikte Bismil’de esnafların iş yerlerini gezerek, esnafla bir süre sohbet etti. HDP Milletvekili adayı Erdoğmuş, vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve önerileri dinledi.

Erdoğmuş, ziyaret esnasında, esnaftan destek ve dua istedi.

---------------------------

AK PARTİ DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ ADAYI DR. BİTEN: HUZUR VE İSTİKRAR İÇİN TEK ÇARE AK PARTİ

biten-secim-calismalarina-basladi-6989692_x_o.jpg

YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN AK PARTİ

Sivil toplum kuruluşları, esnaf, ilçe ve köy ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Diyarbakır Adayı Dr. Aziz Alper Biten, 7 Haziran seçimleri sonrasında yaşanan olumsuz tablonun sona ermesi için güçlü bir hükümete ihtiyaç olduğunu savundu. Dr. Biten, “Yeniden büyük Türkiye, yeniden istikrar, yeniden üreten ve gelişen Türkiye için tek çare AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesidir” dedi.

SEÇMENİN TERCİHİ İSTİKRAR OLACAK

1 Kasım seçimleri yaklaşırken, seçmenin ülkenin içinde bulunduğu kritik sürecin farkında olduğunu vurgulayan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Dr. Aziz Alper Biten, “Bu nedenle 1 Kasım’da sandıktan huzur, istikrar ve refah çıkacaktır. AK Parti olarak 1 Kasım’dan sonra güçlü bir hükümetle yeniden Güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TAHSİN ARSLAN'NIN SEÇİM ÇALIŞMASI

7-009.jpg

 

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Tahsin Arslan, 1 Kasım seçimleri için Bismil’de ziyaretlerini sürdürüyor.

BİSMİL’DE KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR.

Arslan: Hükümetimiz çalışmalarını bugün olduğu gibi yarında artırarak devam ettirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

DİYARBAKIR'DAKİ AFİŞE AK PARTİLİ ARSLAN'DAN TEPKİ

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Tahsin Arslan Diyarbakır’da DBP belediyenin astığı afişine tepki gösterdiğini ifade ederek, "Bu karikatürü Danimarkalı bir karikatürist peygamberimize hakaret amacıyla çizmişti. Bugün DBP’li merkez Yenişehir Belediyesi billboardlara taşıdı" dedi.

Arslan, Afişte yer alan resimde, Danimarkalı bir karikatürist peygamberimize hakaret eden resim olmasaydı bile;  Asılan afiş şayet gündemde olan karikatürdeki erkeğin sakallı ve cübbeli olması direk İslam dinini hedef göstermekte ve nefrete sebep olmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm demokratik çevreleri afişi asan belediyeyi demokrasi kuralları çerçevesinde kınamaya davet ediyorum.” Dedi.

KURUMLARI ZİYARET

Arslan ve beraberindekiler Bismil’de kamu kurumları da ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi