Bismil’de eğitimin kalitesini bir basamak daha yükselten Nil koleji, dur durak bilmeden her geçen gün faaliyetlerine bir yenisi daha ekliyor. Hafta içi ders takviyeli etüt çalışmasının yanında, hafta sonu kulüp faaliyetleriyle öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve kendine güven duyan bireyler olarak yetişmesini sağlıyor.

Öğrenciler ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kabiliyetlerinin ortaya çıkması ve geliştirilmesi için hafta sonu Futbol, Basketbol, Satranç, İngilizce, Masa Tenisi, Gitar, Karakalem, Ebru alanlarında kulüp faaliyetleri yapılmaktadır. Hafta sonunu iyi değerlendiren öğrenciler güzel vakit geçirmenin keyfini yaşıyorlar.

Okul Müdürü Murat GÜROĞLU: “Öğrencilerimiz için yaptığımız bu güzel faaliyetlerle öğrencilerimizin bedensel ve zihinsel olarak gelişimlerine olumlu yönde katkı sağladığı gibi öğrencilerin derslerine daha çok motive olduklarını ve daha çok konsantre olduklarını gözlemledik. Dolaysıyla okulumuzda hafta sonları yaptığımız sosyal faaliyetlerin öğrencilerin derslerindeki başarısını artırdığını görebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  ” diye ifade etti.

Editör: Haber Merkezi