Bismil Birlik spor, Bismil Belediye spor oldu. Bismil belediye spor çıktığı yolda önündeki engelleri bir bir kaldırıyor. Futbol takımının başarılarına diğer şubelerindeki başarıları da eklemek istediklerini vurgulayan Bismil Belediye spor başkanı Mustafa Kurt hedef büyüttü.

Bismil Birlik spor,Bismil Belediye spor olunca Kulüp Başkanı da Değişti. Bismil Belediye spor Kulüp Başkanlığına Mustafa Kurt getirildi.
Eski Bismil Birlik sporun kulüp başkanı Remzi Sansarken, “2 ay önce yapılan kongrede Bismil Birlik spor delegelerin çoğunluğunun kararı ile Kulüp belediye’ye devir edildi” dedi.
Mustafa Kurt ve yönetimi yeni transfer ve idari kadrosu ile büyük hedeflerin peşinden koşacak.
Bismilspor, Bismilbelediye spor olunca Kulüp Başkanı da Değişti. Bismil Belediye spor Kulüp Başkanlığına Mustafa Kurt getirildi.Eski Bismil Birlik sporun kulüp başkanı Remzi Sansarken, “2 ay önce yapılan kongrede Bismil Birlik spor delegelerin çoğunluğunun kararı ile Kulüp belediye’ye devr edildi” dedi.Mustafa Kurt ve yönetimi yeni transfer ve idari kadrosu ile büyük hedeflerin peşinden koşacak.
Başkan Kurt: ‘Hedefe daha kolay ulaşacağız’
Güçlü bir yönetim kurulunun oluşmasıyla birlikte omuzlarındaki yükün de azaldığını söyleyen Kulüp Başkanı Mustafa Kurt, Bismil’e yakışır başarılar elde etmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Yeni sezonda sporun tüm kategorilerinde şampiyonluk hedefiyle yola çıkacaklarını söyleyen Kurt, “ Bu sezon futbolda amacımız belli, o da şampiyonluk, Bismil Birlik spordan almış olduğumuz deneyim ve tecrübelerle daha güçlü ve geçmişteki hataları yapmamayı umuyoruz” dedi.
Yeni futbol sezonunda seyir zevki veren bir takım oluşturacaklarını ve alt yapıya da büyük önem vereceklerini söyleyen Mustafa Kurt, “Amacımız, sadece günü kurtarmak değil geleceğin takımını da şimdiden oluşturmak” dedi.
Başkan Kurt, Şampiyonluk. Bismil Birlik spordan almış olduğumuz deneyim ve tecrübelerle daha güçlü ve geçmişteki hataları yapmamayı umuyoruz” dedi.

Yeni futbol sezonunda seyir zevki veren bir takım oluşturacaklarını ve alt yapıya da büyük önem vereceklerini söyleyen Mustafa Kurt, “Amacımız, sadece günü kurtarmak değil geleceğin takımını da şimdiden oluşturmak” dedi.

İşte Bismilbelediyespor’un Yeni Yönetim Kurulu

 

Başkan, Mustafa Kurt

Başkan, yardımcısı Cemal Gündoğdu

As Başkan, Ahmet Örnek

As Başkan yardımcısı, Leyla Saruhanoğlu

Genel Sekreter, Remzi Sansarkan

Genel Kaptan, Orhan Doğru

Şb. Sorumlusu, Hayrettin Bozan

Editör: Haber Merkezi