İlçeye Perşembe günü gelerek görev başı yapan Kaymakam Harun Başıbüyük, Bismil gibi Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birinde görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

         Bismil’in acil ihtiyaç duyulan eksikliklerinin giderilmesine öncelik vereceklerini anlatan Başıbüyük, Önemli tarım potansiyeli bulunan ilçenin gelişmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini kaydetti.

          Daha önce Birecik'te görev yaptığını ve Bismil'e yabancı olmadıklarını ifade eden Kaymakam Harun Başıbüyük, "Bismil halkına iyi hizmetler yapabilmek ve onların takdirini kazanabilmek amacındayız. Tüm vatandaşlarımızın dertleriyle, sorunlarıyla yakından ilgilenerek, ilçemizin layık olduğu en güzel yere gelmesi için elimden gelen çabayı göstereceğim. " dedi.

          Köyleri ziyaret edeceğini ve her sıkıntının üstesinden birlikte gelineceğini ifade eden Kaymakam Başıbüyük, " İlçemiz güzel bir yer. Burada hep birlikte güzel günler geçirerek, başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" dedi.

          2.jpgBİSMİL KAYMAKAMI HARUN BAŞIBÜYÜK’ÜN ÖZ GEÇMİŞİ ŞÖYLE:

         18.12.1976 tarihinde Adana'nın Kozan İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kozan’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1999 yılında mezun oldu.
         2000 yılında Adana valiliğinde kaymakam adaylığına başladı. Antalya-Korkuteli, Osmaniye-Sumbas, Karaman-Ayrancı, Niğde-Çiftlik ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı.
         6 Ay süreyle İngiltere-Exeter şehrinde bulundu.
         Ordu-Aybastı, Adıyaman-Çelikhan ilçelerinde Kaymakam, Bitlis ilinde Vali Yardımcısı olarak görev yapmış olup 27/07/2009 tarihinden itibaren Hassa Kaymakamı olarak görev yapan Başıbüyük, 30 Ağustos İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle 1. Derece Kadrolu Bismil kaymakamlığına atandı. 29 Eylül 2011 tarihinde Bismil Kaymakamı olarak göreve başladı.
         Harun Başıbüyük’ün , Özel Hukuk (Avrupa Birliği) alanında Yüksek Lisans yapmıştır.

         Göreve yeni başlayan Bismil Kaymakamı Harun Başıbüyük’e  başarılar diliyoruz...

 

Editör: Haber Merkezi