Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Nurettin Şiro, hafta sonu oynayacakları Manavgat Evrensekispor maçını kazanıp, liderliklerini devam ettirmeyi arzuladıklarını sBüyükşehir'i liderlik hırsı bastıöyledi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Nurettin Şiro, hafta sonu oynayacakları Manavgat Evrensekispor maçını kazanıp, liderliklerini devam ettirmeyi arzuladıklarını söyledi.

Şiro yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları Akçaabatspor, Kırıkhanspor ve Bayrampaşaspor galibiyetlerinin ardından önceki gün deplasmanda oynadıkları Kırıkkalespor maçında berabere kaldıklarını hatırlattı.

Kırıkkalespor deplasmanında takımının çok iyi mücadele etmesine ve rakipten üstün bir oyun sergilemesine rağmen maçın 0-0 berabere sonuçlandığını bildiren Şiro, şöyle konuştu:

"Kırıkkalespor maçını da kazanıp 4'te 4 yapmak istiyorduk. Ancak bu hedefimize ulaşamadık. Buna rağmen grupta 10 puanla liderliğimizi sürdürüyoruz. Pazar günü sahamızda Manavgat Evrensekispor'u ağırlayacağız. Rakibimiz önceki gün kendi evinde Vanspor ile berabere kalarak, puan kaybetti. Bu puan kaybını bizim maçımızda telafi etmek isteyeceklerdir. Bu nedenle maça çok iyi konsantre olacakları kesin. Bu zorlu Manavgat maçını kazanıp, liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle inşallah bunu başaracağız. Kırıkkalespor maçının ardından ara vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Ancak hala takımdaki uyum sorunun tam anlamada gidermiş değiliz. Birkaç hafta sonra bu sorunu gidermiş olacağımızı tahmin ediyoruz. Oyuncularımın morali iyi ve liderliği bırakmak istemiyoruz. Manavgat Evrensekispor maçından 3 puanla ayrılıp yolumuza devam edeceğiz. " 

Editör: Haber Merkezi