Dünyanın birçok ülkesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik ayni ve nakdi yardım çalışmalarını yürüten uluslararası yadım kuruluşu İHO EBRAR, Diyarbakır'da daha önce yaptığı bot ve mont yardımlarından sonra ailelere odun yardımı ulaştırdı.

Havaların soğumasıyla beraber yakacak sıkıntısı çeken haneleri ısıtmak amacıyla çalışma başlatan İHO EBRAR, hayırseverlerin sunmuş oldukları desteklerle aileleri sevindirmeye devam ediyor.

Diyarbakır'daki yakacak yardımı çalışmasıyla ilgili bilgi aktaran Türkiye Temsilcisi Memduh Emek, "Uluslararası yardım kuruluşu İHO EBRAR olarak, dünyanın dört bir tarafında yürüttüğümüz yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyoruz. Şu an Türkiye'deyiz. Malum Türkiye'de kış ayı geldiği için odun kömür ihtiyacı olan yetim ve mağdur ailelerimize yetiştirmek üzere, odun pazarından odun aldık. Birazdan odunları birçok aileye yetiştireceğiz." dedi.

Yapılan yardım faaliyetlerinde desteklerini esirgemeyen hayırseverlere teşekkürlerini ileten Emek, "Her yıl düzenli bir şekilde yaptığımız yardım faaliyetlerine devam ediyoruz. Odun yardımından öncede mont ve bot yardımında bulunduk. Hayır severlerin yapacakları bağışları en iyi şekilde ulaştırmak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Allah hayır severlerden razı olsun. Onların yaptıkları yardımlar sayesinde bu yetimlerimize ulaşabiliyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi