HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç'in de katıldığı final müsabakasında birinci olan takıma hediyeleri verilirken kısa bir konuşma yapan Dinç, düzenlenen turnuvadan amaçlarının kardeşlik, dostluğu pekiştirmek olduğunu kaydetti.

Futbol müsabakasına katılan takımları tebrik ederek konuşmasına başlayan Dinç, "Düzenlediğimiz turnuvalar kardeşlik turnuvasıdır. Bu turnuvaları ve müsabakalardaki temel gayemiz; kardeşlerimizin birbirleriyle tanışmaları, dostluk kurmaları, muhabbet geliştirmeleridir. Her ne kadar turnuvayı bir takım kazanmış olsa da ben tüm takımları tebrik ediyorum. Çünkü tüm takımlar kazandı aslında. Dost, kardeş kazandılar. Bu vesileyle saha dışında da bir araya geldiğimiz zaman kardeş olduğumuzu hatırlarız, burada kazandığımız dostluğu pekiştirmiş oluruz." ifadelerini kullandı.

Turnuvanın adının "Şehid Yasin Börü" olmasına da vurgu yapan Dinç, "Şehid Yasin'in olduğu yerde dostluk, fedakârlık, dayanışma, kardeşlik olacaktır. Şehid Yasin, canını yardımlaşma için vererek tüm dünyaya mesaj vermişti. Turnuvamızın ismi 'Yasin Börü' Allah'ın izniyle bu turnuvaya katılan herkesin gönlünde bu bilincin yatacağına inanıyoruz. Rabbim bu turnuvaları hayra vesile kılsın, dostluk ve muhabbetinizi arttırsın inşallah." dedi.

Bağlar İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"İlçe Gençlik Kolları olarak bu yıl 2'ncisini düzenlediğimiz, toplamda 50 takımın katıldığı 'Şehid Yasin Börü' futbol turnuvamızın final maçını oynadık. 1'inci ve 2'nci olan takımlarımıza İl Başkanımız Faruk Dinç ve İlçe Başkanımız Orhan Zeren hediyelerini takdim etti. Daha sonra turnuva ile ilgili kısa bir konuşma yapan Başkanımız Dinç, turnuvanın kardeşliğe ve dayanışmaya vesile olacağını dile getirdi. Programımız hatıra fotoğrafı ve çekilen halay ile son buldu." (İLKHA)

diyarbakirda-sehid-yasin-boru-futbol-turnuvasi-duzenlendi-ca692910.jpg

diyarbakirda-sehid-yasin-boru-futbol-turnuvasi-duzenlendi-e5b6d929.jpg

Editör: Haber Merkezi