Diyarbakırspor'da yarın yapılacak Altay maçına büyük önem veriliyor. Recep Bayık ve ekibiyle yolların ayrılmasından sonra göreve gelen  Murat Yiğiter yönetiminde Altay maçına hazırlanan takımda sakat futbolcuların iyileştiği, yarınki mücadele öncesinde eksik olmadığı kaydedildi.

Bu arada Murat Yiğiter'in yardımcılığına getirilen Ali Ravcı, son 3 sezonda Diyarbakır'ın 3 profesyonel takımında çalışma imkanı bularak rekor kırdı.

Murat Yiğiter'in eski takım arkadaşı olan Ali Ravcı'nın Diyarbakır serüveni 2009-2010 sezonunda başladı. Murat Yiğiter'in yardımcısı olarak Büyükşehir Belediyespor'da göreve başladı. Bitime 6 hafta kala Yiğiter istifa edince o da ayrıldı.  Sarı-Kırmızılı takım, sezon sonunda 2.Lig'den 3.Lig'e düştü.

BİR SEZONDA 3. GÖREVİ OLDU

Ravcı'nın yolu bu sezonun başında tekrar Diyarbakır'a düştü. Bu kez yine eski takım arkadaşı olan Yaşar Akçura'nın yardımcısı olarak Kayapınar Belediyespor'a geldi. Lig başladıktan 3 hafta sonra sonuçlar iyi olmayınca Akçura ve kaleci antrenörü Selahattin Ekinci istifa  etti ancak Ravcı görevi bırakmadığı gibi teknik sorumluluk görevine getirildi. Kayapınar Belediyespor'da işler yine de düzelmedi ve ligin 6.haftasında Diyarbakır'da  alınan 1-0'lık Ç.Dardanelspor yenilgisinden sonra istifa ederek 2.kez Diyarbakır'dan ayrıldı.

YİNE YİĞİTER'İN YARDIMCISI

Ravcı'nın yolu Diyarbakır'la 3.kez kesişirken, bu kez de kentin 2.Lig'deki temsilcisi Diyarbakırspor'a yardımcı antrenör oldu. Eski takım arkadaşı Murat Yiğiter'in 2.kez yardımcısı olarak. Diyarbakırlı olmayıp Diyarbakır'ın profesyonel liglerdeki 3 takımında çalışma imkanı bulan ilk ve tek antrenör  ünvanı kazanan Ali Ravcı, ayrıca bu sezon Kayapınar Belediyespor'da hem yardımcı antrenör hem teknik sorumlu olarak çalıştıktan sadece birkaç hafta sonra Diyarbakırspor'a geçiş yaparak da ayrı bir rekor kırdı.

Bu arada Yeşil-Kırmızılı takımda kaleci antrenörü ise henüz açıklanmadı.

Editör: Haber Merkezi