Geçen haftaya evinde oynadığı Turgutluspor beraberliğiyle kapatan Yeşil-kırmızılı ekipte deplasmanda oynanacak olan Tepecikspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Diyarbakırspor Teknik Direktörü Recep Bayık, geçen hafta alınan mağlubiyeti unutmak istediklerini belirterek, "Futbol 2 neticeli bir oyundur. Bazı sürprizleri kabullenmek gerekiyor. Biz Diyarbakırspor olarak 2. ligde başarılı bir çizgi yakalamak istiyoruz. Bu nedenle işimizi çok sıkı tutacağız.

Önümüzde hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Tepecikspor maçı var. İdmanlarımıza başladık. Çalışmalarımızı Cuma günü öğleden sonraya kadar sürdüreceğiz. Tüm antrenmanlarımızdaki planlarımızı galibiyet üzerine kuruyoruz. Diyarbakırspor olarak üst üste bir kaç maç kazanırsak kendimize olan güvenimiz artar. Şu anda takım olarak hiç bir sorunumuz yok. En iyisini en güzeline yapmak istiyoruz. Gençlerime güveniyorum" dedi.
Diyarbakırsporlu futbolcular Teknik Direktör Recep Bayık nezaretindeki sabah idmanlarında kondisyon ve güç toplama çalışması yaptılar. Yeşil-kırmızılı futbolcular öğleden sonra ise teknik ve taktik çalışmaları yapacaklar.

Kaynak: Diyarın sesi

Editör: Haber Merkezi