İl Dernekler Müdürlüğü'nün, yönetime "kayyum" ataması yapılması için mahkemeye başvurduğu yeşil kırmızılı kulüpte önceki gün Teknik Direktör Enver Aylak ile yardımcısı Kadri Çiçek'in de görevden ayrılmasının ardından hafta sonu yapılacak Altınordu maçı hazırlıkları Seyrantepe Tesisleri'nde Takım Kaptanı Ali Yıldırım nezaretinde sürdürülüyor.

Kaptan Yıldırım AA muhabirine, kulübün yönetim sorunu yaşaması nedeniyle zorlu günler yaşadığını, futbolcular ve çalışanların katkılarıyla kulüpte yemek çıkardıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Kulüpte yemek çıkmıyor, teknik direktör ve yardımcı antrenör dahi yok. Zor şartlar altında çıktığımız idmanda takımı maça ikinci kaptan Hasan ile hazırlıyoruz. Bakalım daha ne kadar sürecek, karamsarlık içerisindeyiz. Bu şartlarda maça hazırlanıyoruz. Birilerinin artık takıma sahip çıkması gerekiyor. Şu anda takımda toplam 28 oyuncu var. Hepimiz de antrenmanlara çıkıyoruz. Bu şartlarda ne kadar faydalı oluruz, onu bilemiyoruz. Çünkü vitamin dahi alamıyoruz. Bu durum benim çok zoruma gidiyor. O kadar iş adamımız ve zenginimiz var. 44 yıllık bir çınarın göz önünde kurumasına engel olmuyorlar.

Buna rağmen Altınordu ile oynayacağımız maça 3 puan için sahaya çıkacağız. Rakibimiz çok güçlü ve daha mağlubiyetleri yok. İnşallah kazanır ve bu sayede ilk galibiyetimizi de almış oluruz. Ama iddia ediyorum; başımızda iyi bir hoca olsa bu takım ilk 5'e girer. Çünkü 3 yıldır birlikte oynayan bir ekibiz."

İkinci kaptan Hasan İnci ise büyükşehir olan Diyarbakır'da kendilerine hiç kimsenin destek olmadığını ifade ederek, "Hem maddi hem de manevi yönden çok sıkıntılı bir dönemdeyiz. Futbolculara hiç bir şekilde ödeme yok. Bu büyük kulübün teknik direktörü yok. Bu çok kötü bir durum. Büyük bir kulübüm ama bu haldeyiz" diye konuştu.

Kulüp Muhasebe Müdürü İsmet Marsil ise, kulübe acilen kayyum ataması yapılmasını isteyerek, "Yönetim olmadığı için teknik direktör de yok. Teknik direktör bulsak bile sözleşme imzalama yetkimiz yok" dedi.

 A.A

Editör: Haber Merkezi