Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta tutunamayarak küme düşen Diyarbakırspor'da Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile birleşeceklerine ilişkin iddialara itibar edilmemesini istedi.
     Başkan Edemen, yaptığı açıklamada, uzun süreden bu yana spor kamuoyunu meşgul eden ve bazı kesimlerce gündeme atılan Diyarbakırspor ile Büyükşehir Belediyespor futbol takımlarının birleşmesi konusunda kendisine ulaşan herhangi bir teklifin bulunmadığını belirterek, şöyle konuştu:
     ''Birleşme iddiaları ile ilgili Diyarbakırspor kulüp başkanı olarak şahsımla herhangi bir görüş alışverişinde bulunulmamış ve herhangi bir teklif tarafımıza gelmemiştir. Diyarbakırspor Kulübü yönetim kurulu üyelerimizin haberi olmadan gündeme getirilen bu iddiaların ne maksatla yapıldığını bilmiyorum. Ayrıca bu konunun bir diğer muhatabı olan Büyükşehir Belediyespor'dan da bir açıklama gelmemesi yaşanan sürecin sağlıksız bir yapıda konuşulup, görüşüldüğünün belirtisidir. Diyarbakırspor ve Büyükşehir Belediyespor kulüpleriyle ilgili yapılacak herhangi bir çalışmanın muhataplarının kulüp yöneticileri olduğunun bilinmesi gerekir. Diyarbakırspor taraftarının ortaya atılan iddialara itibar etmemesini özellikle belirtiyoruz.''

Editör: Haber Merkezi