Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor cephesinde pazar günü oynayacağı Tokatspor karşılaşmasını kurtuluş maçı olarak görüyor.

 

Kendisi gibi ligin zayıf ekiplerinden Tokatspor maçı için nefesler tutulurken, tüm camia olarak 3 puandan başka bir skorun şehri tatmin etmeyeceği belirtildi. Teknik direktör  yaptığı açıklamada; "Tokatspor galibiyeti bizim için 3 puandan daha fazla anlam ifade ediyor. Alt sıraları yakından İlgilendiren Tokatspor maçı öncesinde hazırlıklarımızı oldukça moralli bir şekilde yaptık. Gaziosmanpaşaspor maçını telafi etme adına ve ligin dibinden kurtulmak adına çok önemli. Futbolcularımın rakip Tokatspor içinde bu maçın çok önemli olacağını hesap ederek oynamalarını istiyorum" diyerek Tokatspor'un da ligin sonuncusu olmasına rağmen hafife alınacak bir taktım olmadığını söyledi.


DİYARBAKIR SEVDALILARI MAÇA
Tokatspor'da bizim gibi düşünüp ligin dibinden kurtulmak için oynayacaklarını; "Bu maç bizim için ne kadar önemli ise rakip Tokat içinde önemli. Bu maçı 3 puandan daha fazlası olarak bakmak lazım. Rakibimizde bizim gibi 'transfer yasağı' nedeniyle genç ekiple mücadele ettiği için sıkıntı yaşıyor. Tokatspor'u yendiğimiz takdirde aradaki puan farkını açma şansına sahip olacağız. Taraftarımızın sabırlı desteğiyle bu önemli maçtan galibiyetle ayrılan taraf olacağımıza inanıyorum" diye

Editör: Haber Merkezi