Ergani'ye gelen ve futbolcularla idmana çıkan 22 yaşındaki Brezilyalı Federic Colin Tjena geçen sezon da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Adapazarıspor'da forma giymişti. Brezilyalı ön libero kendisini bir yıllığına Erganispor'a bağlayan imzayı atarken, takımını 3. Lig'e taşıyacağını söyledi.

Diyarbakırspor'un Bank Asya 1. Lig'de oynadığı dönemde bu takımda futbol oynayan Erhan Ölker ile Oktay Özen de dün kendilerini birer yıllığına sarı siyahlı renklere bağlayan imzayı attı. Geçen sezon küme düştüğü Spor Toto 3. Lig'de Türkiye'nin en centilmen talkımı seçilen ve ödül olarak aldığı 250 bin liralık paranın bir bölümünü bu yıl için transfere ayıran Erganispor, yeni sezon öncesinde Erzurumspor'un Süper Lig'de mücadele ettiği dönemde bu takımda forma giyen ve daha sonra Göztepe ile Gaziosmanpaşa gibi kulüplerde forma giyen 32 yaşındaki Serkan Yıldık ile de sözleşme imzaladı.

Erganispor Kulüp Başkanı Cemal Dolu, bu sezon çok kaliteli futbolcular transfer ettiklerini ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Süper Lig, Bank Asya, 2. ve 3. Lig tecrübesinde sahip futbolcuları renklerimize bağladık çok güçlendik. Bu saatten itibaren şampiyonluğa odaklandık"

 A.A

Editör: Haber Merkezi