Ey îmân edenler! Allâh’ın size helâl kıldığı güzel ve temiz şeyleri kendinize haram etmeyin, haddi aşmayın. Çünkü Allah, haddi aşanları sevmez.” (Mâide, 87)

Bu gün sözde ismiyle ve cismiyle toplumda müslüman olarak bilenen haddini aşan ve Allah’ın ayetlerine dil uzatan, kendini bilmez şahıslar ortaya çıkmaktadırlar. Son zamanlarda sosyal medya üzerinden İslam’ın mukadasatlarına dil uzatan şıvan perver, kurban kesimine ve Kudüs’e dil uzatarak haddini aşmıştır.

Kurban kesmek bir katliamdır kendini bilmez bu şahıs, Allah’ın emri olan kurbanı ortadan kaldırmamız lazım. Kurban Bayramı nedir, kurban kesmek bir vahşettir. Allah’ın hiç bir kitaplarında ne zeburda, ne tevrata, nede Kur’an’da kurbanın yeri olmadığını söylüyor. Beliki bu zat kurandan habersizdir ve hiç okumamıştır. Allah cc Kevser suresi “(Resûlüm!) Kuşkusuz biz sana Kevser´i verdik. Şimdi sen Rabbine kulluk et ve kurban kes. Asıl sonu kesik olan, şüphesiz sana kin besleyendir.” Kurban, Kur’an’ı Kerim’de, sünnet ve icma ile sabait bir ibaddettir. Kurbanın meşru bir ibadet olduğuna dair Kur’an’da deliller mevcuttur. ” Hz İbrahim (as) Hz İsmail’in yerine bir kurbanın, Allah tarafından kendilerine fidye (kurban) olarak verildiğini açıkça bildirmektedir”

Şıvan perver kendini gündemde tutmak için belki de İslam’a olan düşmanlığıyla böyle kendini gündemde olmak istiyor. Daha bir kaç sene önce kendini bilmez bu şahıs yine haddini aşarak Kudüs’e ve Selahaddini Eyübiye kadar dil uzatmıştır. Müslümanların ve Kürtlerin Kudüs’te ne işiniz var, Diyarbakır esaret altında olduğunu, Kürtler yönüne Kudüs’e vermiş kudüs’ü kurtarmak istiyorlarmış. Kudüs Kürtlerin değildir. Kudüs Arapların, Hristiyanların, ve Yahudilerindir diyormuş.

Dedik ya bu bu zatın, İslam’dan ve Kur’an’dan habersizdir. Tabi alnı secdeye gitmeyen kıble ne olduğunu ve Kudüs’ün İslam’ın ilk kıblesi ne olduğunu nerden bilecek.