Diyarbakırspor kurulduğu yıldan itibaren hep taraftarının desteğiyle başarılı olmuş,hep taraftarının örnek olabilecek destek ve sahiplenmesiyle bu günlere kadar gelebilmiştir.

Son yıllarda taraftar desteği, Klübün kötü yönetilmesinden ve başarısız sonuçlardan ötürü taraftarların takıma küsmesine yol açmış ve sonuç olarak taraftar desteği yok denecek kadar azalmıştır.

Bizler ''Başka Diyarbakırspor Yok'' gerçeğinden yola çıkarak bu zor günlerde yine gerçek Diyarbakırspor taraftarlarının takıma her zaman sahip çıkacağını biliyor ve inanıyoruz.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'umuz,Uzun süredir hasretini çektiği galibiyet hasretine artık bir son vermek istiyor.Bunuda taraftarlarının vereceği destekle başarmak istiyor. Atatürk Stadı bakıma alındığı için İskenderun Demirçelikspor maçını Bugün Seyrantepe Spor Tesisleri'nde bulunan Diski Tesilerinde oynayacak.Seyrantepe Diski Stadyumu,tribünlerin sahaya yakınlığı,dolu tribünlerdeki taraftarların takıma vereceği desteğin ambiansıyla rakibe baskı kuracak bir yapıya sahip.Diyarbakırspor bu maçta,saha avantajını,taraftarlarımızın vereceği centilmence destek ile avantaja çevirebilir ise özlenen galibiyeti alacaktır.

Burada taraftarlarımızada çok büyük bir iş düşüyor.Herşeyden önce tribün kapasitesi Atatürk Stadyumuna göre epey küçük olan Diski Stadyumunu doldurmak ve takıma sahip çıkmak için Haydi Maça diyoruz.

 

Diyarbakırspor&İskenderun Demir Çelikspor

Tarih: 16 Ekim 2011 Pazar (Bugün)

Yer: Seyrantepe Diski Sahası

Saat: 15:00

Bilet Fiyatları : 5 tl 

 Diyarinsesi.Org/ Yılmaz Börükoçin

Editör: Haber Merkezi