Bismil İlçesinde Sivil Tolum Kuruluşu, Siyasi Parti ve esnafları ziyaretlerini sürdüren Hür Dava Partisi Bismil İlçe Başkanı H. Ali Bilmez Ova Yıldızları Spor Kulübü öğrencileri ve yöneticilerini ziyaret etti.

Bismilli iş adamlarından Şahin Çelebi'nin kurmuş olduğu Ova Yıldızları Spor kulübü öğrencileri HÜDA-PAR Heyeti’ni sevinçle karşılarken ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ova Yıldızları Spor Kulübü Kurucu Başakanı Şahin ÇELEBİ; 120 tane öğrencilerinin olduğunu ve bunların çoğunun da yetenekli çocuklardan oluştuğunu ifade etti.  Çelebi; “Eğer ilçemizin mülkî amirleri, siyasi partileri ve kanaat önderleri bize yeterli derecede destek olurlarsa ilçemizde daha faydalı işlere imza atabiliriz “ diyerek yetklilerden destek talebinde bulundu.

HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı H. Ali Bilmez ise ; “Yaptığınız bu güzel ve anlamlı çalışmaların farkındayız imkanlarımız dahilinde maddi ve manevi olarak elimizden gelen desteği sizlere göstereceğiz “ diyerek Ova Yıldızları Spor Kulübü’ne destek olacaklarını ifade etti.

Başkan Bilmez;  resmi kurumlar, siyasi partiler ve kanaat önderlerini de Ova Yıldızları Spor Kulübü'ne destek olmaları konusunda teşvik edeceklerinin müjdesini verdi.

HÜDA-PAR Heyeti daha sonrasında antrenman yapmakta olan öğrenciler ve antrenörleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi