49d14583-be98-4b1f-9b74-eec0c7a21c77.jpg

HÜDA PAR İlçe Başkan Yardımcıları; Mehmet Akdoğan, M. Emin Bal İlçe Gençlik Kolları Başkanı M. Ata Bal, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları üyeleri ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle Bismil Haber Gazetesi’ni ziyaret ettiler. Ziyarette basının, tarafsız ve ilkeli haberciliğin önemi üzerine konuşuldu.

HÜDA PAR İlçe Başkan Yardımcısı M. Emin Bal;

“Gazeteciler çok önemli bir vazife ifa etmektedir. İnsanımızın ideolojik bağlılıklardan uzak, gerçek, doğru ve tarafsız haberlere ulaşmasını sağlamak gazetecilerin en önemli vazifesidir. Bu doğrultuda; kamuoyunu doğru ve hızlı şekilde bilgilendiren, ilkeli ve dürüst gazeteciliği kendine ilke edinmiş değerli basın mensuplarımızın Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Akdoğan;

Basının ve gazetecilerin toplum üzerinde çok büyük bir etkisi vardır, toplumun doğru şekilde bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesi konusunda gazetecilerin üzerine büyük görev ve vazifeler düşmektedir. Kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde aydınlatmak insani ve İslami bir sorumluluktur, bu sorumluluğun bilincinde olmak bir ayrıcalıktır. Bugün ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla ziyaretinize gelmiş bulunmaktayız, bu vesileyle siz değerli gazetecilerin günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

b50bdcab-1dd2-4f14-bed0-d1b6591def51.jpg

HÜDA PAR İlçe Gençlik Kolları Başkanı M. Ata Bal; “Gençlere sahip çıkmalıyız”

Beraberindeki Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Gazetemiz Bismil Haber’i ziyaret eden İlçe Gençlik Kolları Başkanı M. Ata Bal, gençlerin günümüzde teknolojik aletleri çok iyi kullandığına ve sosyal medyadan da haberleri takip ettiğine vurgu yaparak; “gençlerin doğru şekilde bilgilendirilmesinde, maneviyatı öğrenip hayatlarında tatbik etmelerinde gazetecilere büyük bir rol düşmektedir” Dedi.

Bal; basının devlet kurumları ile vatandaş arasında bir iletişim köprüsü oluşturduğunu ifade ederek, halkın haber alma kaynağı, kamuoyunu bilinçlendirme, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün en büyük güvencelerinden birisi olduğunu belirtti.

Basının, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasında da etkili bir araç olduğunu ifade eden Bal “Gücünü, zenginliğini ve malzemesini bulunduğu ortamdan alan basın, her zaman kamu yararını göz önünde bulundurmalıdır. Bizlerde Parti olarak tüm vatandaşlarımıza tüm alanlarda hizmet veriyoruz. İnsanlarımıza verdiğimiz hizmetleri duyurabilmek için sizlerin varlığını önemsiyoruz.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Allah sağlıcakla daha nice güzel günler kutlamayı nasip etsin. Sizlere; sağlık ve başarı dileklerimizi sunuyor, Kar, kış demeden hemşerilerimizin gözü, kulağı ve sesi olma noktasında gösterdiğiniz gayretleriniz için sizleri tebrik ediyor tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.

'10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle Gazetemizi ziyaret eden HÜDA PAR heyetine teşekkür ederiz.

HÜDA PAR heyeti daha sonrasında Bismil Ajans’ı da ziyaret ederek gazeteciler gününü tebrik etti.

icerik-2.jpg

icerik-3.jpg

icerik-4.jpg

Editör: Haber Merkezi