Bismil ilçesinde son dönemlerde hırsızlık olaylarında büyük bir artış yaşanıyor, dün gece çok sayıda ev, işyeri, düğün salonu ve camide benzer zaman aralıklarında hırsızlık olayları meydana geldi. Altıok Mahallesi Eski Biten Pasajı'nda bir telefoncu dükkanına giren hırsızların kameralara rağmen içerideki rahat hareketleri ve konuşmaları pes dedirtti.

Diyarbakır'ın Bismil İlçesinde son dönemlerde hırsızlık olaylarında yaşanan artış halkı adeta canından bezdirdi, özellikle hırsızların kameralar önünde dahi halka adeta hakaret edercesine rahat ve umursamaz hareketleri büyük tepkilere neden oluyor.

Öte yandan edinilen bilgilere göre dün gece Bismil İlçesinde birçok noktada hırsızlık olayları gerçekleşti. Soğuk ve dondurucu havalarda insanların eve kapanmasını fırsat bilen hırsızlar kameralara dahi aldırış etmeden hırsızlığa devam ettiler. Hırsızların birçok ev, işyeri, düğün salonu ve camilere hırsızlık için girdiği son günlerde gelen bilgiler arasında. Camilerden kefen dahi çalan hırsızların arsızlığı yok artık dedirtti.

Bismil İlçesi Altıok Mahallesi'nde bulunan bir telefoncu dükkanına arka kapısından giriş yapan hırsızlar, kameralara dahi aldırış etmeden yaklaşık 9 dakika boyunca içeride dolaştı. İçeride heryeri didik didik aradıkları gözlemlenen hırsızların cep telefonu ve nakit para aradıkları belirtildi. Hırsızların, söz konusu işyerinden çok sayıda telefon malzemesi ve aparatı çaldıkları öğrenildi.

dae4c556-a553-4498-b508-897d34f56840.jpg

76c47d72-1f49-40a0-8f1b-b7e882f925e8.jpg

Editör: Haber Merkezi