Gökpınar, 26 Ağustos 2019 tarihinden itibaren Artuklu Kaymakamı olarak görevini sürdürürken, 20 Ağustos 2021’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Hatay ili Arsuz Kaymakamlığına atandı. 

Başarılı çalışmalarla göz dolduran hizmetler yapan Kaymakam Gökpınar için veda gecesi düzenlendi. 

Artuklu Kaymakamlığı’nda görev yaparken Arsuz Kaymakamlığı’na atanan Gökpınar, daha önce Diyarbakır’da da görev yaptığını ve bu bölgenin insanını çok sevdiğini, misafirperver olduklarını ve nezaketli davrandıkları için kendilerine teşekkür etti. 

Ayrıca Gökpınar, görev yaptığı süre içerisinde memnun kaldığı Diyarbakır ve Mardinli vatandaşları Arsuz Kaymakamlığı görevi süresince ağırlamaktan mutluluk duyacağını ifade etti. 

Kendisi için veda gecesi düzenleyen kurum temsilcilerine teşekkür eden Gökpınar, atandığı Arsuz Kaymakamlığı görevine yakın zamanda başlayacak.

HACI HASAN GÖKPINAR KİMDİR?

1986 yılında İzmir’de dünyaya gelen Gökpınar, ilk ve orta öğrenimini Muğla’nın Fethiye ilçesinde tamamladı. 2004 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde girdi. Buradan 2008 yılında mezun olan GÖKPINAR, aynı yıl açılan Kaymakam Adaylığı yazılı ve sözlü sınavını birincilikle kazandı ve Muğla Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.

Kaymakam adaylığı sırasında İngiltere’nin Portsmouth üniversitesinde yüksek lisansını tamamladı. Süleyman Demirel Üniversitesinde doktora eğitimine devam eden Gökpınar, evli olup iki çocuk babasıdır.

1-008.jpeg

KARİYERİ

2009 yılında Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapan gökpınar, daha sonra sırasıyla;

2012-2014    Afyonkarahisar / Evciler Kaymakamı,
2014-2016    Ordu / Çamaş Kaymakamı,
2016-2017    Samsun / Kavak Kaymakamı olarak görev yaptı.
2017-2019 Diyarbakır Vali Yardımcısı olarak görev yaptı.
26 Ağustos 2019 tarihinden itibaren Artuklu Kaymakamı olarak görevini sürdürürken 20 Ağustos 2021’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Hatay ili Arsuz Kaymakamlığı görevine atandı.

Editör: Haber Merkezi