Esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Vekili Türkmen, ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek güne başladı. Hal hatır soran Başkan Türkmen, esnaf ve vatandaşlar ile yaptığı sohbette Bismil’in geleceği için tüm güçleriyle gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirterek, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
 
Türkmen” Tüm gücümüzle esnafımızın yanındayız”

Bismil esnafının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Türkmen, “Güne esnafımıza ve vatandaşlarımıza ‘günaydın’ diyerek başladık. Esnaf kardeşlerim ile sabah çorbamızı ve çayımızı içip hasbihal ettik. Bismil esnafı candır’ diyerek, her sohbetimizde çok güzel bir enerji alıyoruz. Güne enerjiyle başlamak bize de mutluluk veriyor. Hemşerilerimizin istek ve önerilerini birebir dinlemek için her fırsatta esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Covid-19 süreciyle zorluklar yaşadık ancak kontrollü dönemle birlikte sosyal ve ticari hayat yeniden canlandı. Dikkatli olmaya devam ediyoruz. Tüm esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Bismil’imizi hep birlikte el ele gönül gönülle daha güzel yerlere taşıyoruz ve taşıyacağız. Bizleri güler yüzüyle karşılayan esnafımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Esnaf ziyaretinde karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşarak sohbet eden Başkan Türkmen, yolda geçen vatandaşların talebini dinlemeyi de ihmal etmedi. 

45-004.jpg47-009.jpg46-005.jpg

Editör: Haber Merkezi