Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen, kırsal mahalleler de vatandaşların sorun ve taleplerini ve vatandaşların hizmetlerle alakalı görüş ve fikirlerini almak amacıyla kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Karatepe ve Tilkilik mahallelerini ziyaret etti.

Kırsal mahalle ziyareti sırasında eşi Pınar Türkmen Hanımefendi, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol ve Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur’da eşlik etti.
 
Başkan Türkmen” Bismil’in tümüne eşit hizmet gidecek”
Ziyarette mahalle sakinleri ile sıcak diyaloglar kuran Başkan Türkmen, Kırsal mahallelerimizi önemsediklerini belirterek, Bismil’in tümüne eşit hizmet anlayışla çalışmalarını yürüttüklerini ifade etti. 

Kırsal mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Türkmen, “Kırsal alanlardaki çalışmaları incelemek ve vatandaşların hizmetlerle alakalı görüş ve fikirlerini almak amacıyla kırsal mahalle ziyaretlerimiz devam edecek. Bu kapsamda Karatepe ve Tilkilik Mahallelerimizi ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldik. Burada vatandaşlarımıza kırsal mahallelerde sürdürülen hizmetler ve 2021 de yapılacak çalışmaları anlatıp vatandaşlarımızın dilek ve önerilerini de dinledik” dedi.
 
Ziyaretleri sırasında eşi Pınar Türkmen Hanımefendi’de kadınlarla sıcak diyalog kurarak burada bulunan kadınların istek ve önerilerini birebir birinci ağızdan dinledi. 

 

Kırsal Mahallelerimizin sorunlarıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Türkmen, “Bismil’de 112 kırsal mahallemiz mevcut, göreve geldiğimizde muhtarlarımızla istişare ederek sorunları tespit edip, çalışmalarımızı ona göre gerçekleştiriyoruz.” dedi.

“İlçe kırsalında hizmet görmeyen mahalle kalmayacak”
Kırsal mahallelerde birçok çalışmalarını yapacağını vurgulayan Başkan Türkmen, kırsal mahalleleri daha yaşanır ve güzel hizmetlerle buluşturabilmek amacıyla gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Başkan Türkmen, "2021-2022’de Bismil ilçe kırsalında hizmet görmeyen mahalle kalmayacak. Kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Böylece Bismil ilçe kırsalımız yolları, suları, taziye evleri ve kilitli parke taşlarıyla tam yaşanır mahalleler olmuş olacak" dedi.
 
Başkan Türkmen ve ve beraberindekilerin köylere yaptığı ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise, "Devlet büyüklerimizin köylerimize gelip ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor. Başkan bey, ilçemize geldiği günden beri çalışkanlığıyla adından sıkça söz ettiriyor. Kendilerine teşekkür ederiz" diye konuştular.

02-285.jpg05-101.jpg04-159.jpg05-102.jpg

Editör: Haber Merkezi