BEN-BİR-SEN’in düzenlediği iftar programına Kaymakam Zengince’nin dışında, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol, BEM-BİR-SEN Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Zeki Yağmur, Bismil Temsilcisi İsa Çelebi, Belediye kurum amirleri ve çalışanları katıldı.

İftar programından sonra bir konuşma yapan Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Enver Hakan Zengince, çalışanların haklarını koruyan bu tür sendikaların ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Zengince, tüm çalışanların hak ettiği emeğin karşılığını alması gerektiğini ifade etti. Kaymakam Zengince, iftar programına katılanların bayramlarını şimdiden kutluyorum dedi. Zengince, iftar programını düzenleyen BEM-BİR-SEN ve katılım sağlayan belediye çalışanlarına teşekkür etti.

BEM-BİR-SEN Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Zeki Yağmur bu yılki iftar yemeklerini Bismil İlçesinde verdiklerini belirtti. Konuşmasına salonda bulunanları selamlayarak başlayan Yağmur, şimdiden Ramazan Bayramlarını kutladığını belirterek katılımlarından dolayı başta Kaymakam Zengince olmak üzere herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti. (Bismil Haber)

kapak.jpg

kaymakam-3.jpg

kaymakam-6.jpg

sa-celebi.jpg

baskan-2.jpg

oturma.jpg

Editör: Haber Merkezi